[bug #42521] Bad plugin name in /help documentation for 'command' command

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[bug #42521] Bad plugin name in /help documentation for 'command' command

Andreas Weber-2
URL:
  <http://savannah.nongnu.org/bugs/?42521>

                 Summary: Bad plugin name in /help documentation for 'command'
command
                 Project: WeeChat
            Submitted by: tev
            Submitted on: Sun 08 Jun 2014 01:04:05 AM GMT
                Category: core commands
                Severity: 3 - Normal
              Item Group: documentation
                  Status: None
                 Privacy: Public
             Assigned to: None
         Originator Name:
        Originator Email:
             Open/Closed: Open
         Discussion Lock: Any
                 Release: 0.4.3
                IRC nick:

    _______________________________________________________

Details:

Issuing "/help command" provides the following information:


[core]  /command  <plugin> <command>

launch explicit WeeChat or plugin command

 plugin: plugin name ('weechat' for WeeChat internal command)
command: command to execute (a '/' is automatically added if not found at
beginning of command)


But using a plugin name of 'weechat' as directed fails, e.g.:

/command weechat save
-!- Plugin "weechat" not found

The correct name appears to be 'core':
/command core save

which succeeds.




    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://savannah.nongnu.org/bugs/?42521>

_______________________________________________
  Message sent via/by Savannah
  http://savannah.nongnu.org/


_______________________________________________
Weechat-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/weechat-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[bug #42521] Bad plugin name in /help documentation for 'command' command

Andreas Weber-2
Update of bug #42521 (project weechat):

                  Status:                    None => Works For Me          
             Assigned to:                    None => flashcode              
             Open/Closed:                    Open => Closed                

    _______________________________________________________

Follow-up Comment #1:

Hi,

This typo in /help command has already been fixed in devel version (so it will
be part of 1.0): commit e2798b2cf218a4c1d507638f7f10f8e5eb0e67ae

By the way, for any bug or feature request, please use GitHub (WeeChat has
moved to GitHub on 2014-03-03, for more info:
http://dev.weechat.org/post/2014/03/03/Git-repositories-moved-to-Github).

I just disabled the creation of bugs/tasks in Savannah (it's now reserved to
WeeChat team).

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://savannah.nongnu.org/bugs/?42521>

_______________________________________________
  Message posté via/par Savannah
  http://savannah.nongnu.org/


_______________________________________________
Weechat-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/weechat-dev